Önce Hijyen, Sonra Lezzet
Üretim esnasında tüm personelimiz bone, galoş ve kolluk kullanarak gıdayla direk teması önlemektedir.Mikroorganizmaların ürememesi için gerekli olan sıcaklık ve sürelerde yemeklerimiz pişirilmekte, uygun ısı ortamında sevk edilmektedir.

Tesisimizde şebeke suyu; aktif karbon - yumuşatma - ultraviole cihazlarından geçirilerek hazırlık, üretim ve temizlik aşamasında en sağlıklı su kullanılmaktadır. Endüstriyel bir kuruluşla anlaşmalı çalışarak tesisimizin tüm alanları gerekli kimyasallarla dezenfekte edilmekte; sebze ve meyveler klorlu suyla yıkanmaktadır.

Üretilen tüm yemeklerden sahid numuneler 72 saat saklanmakta ve gerektiğinde mikrobiyolojik analizleri yapılarak müşteriye sunulmaktadır.

Yemek üretimi ve servis elemanları Periyodik sağlık kontrolünden geçirilmektedir.
 

Telif Hakkı © 2010 Yaylam Catering. Tüm Hakları Saklıdır.