Yaylam Catering

Yaylam Catering 25 yıllık hizmet hayatında ödün vermediği konular vardır. Bunlardan başlıcaları;
Gıda ürünlerinin insan sağlığına etkisini ve bu etkinin yıllar içerisinde oluşacağını çalışanlarının bilinç altına yerleştirerek, üretimde kullanılan malzemelerin, kaliteli ve hijyenik ürünlerden seçilmesini sağlamak.

 

 


Üretim kalitesinin sürekliliğini sağlayarak, taşımalı yemeğin güvensizliğini ortadan kaldırmak.

Uzun yıllar aynı kadroyla çalışarak lezzet ve kalitede süreklilik sağlamak.

 


Yemek üretirken önceliği maliyete değil, üretilen yemeğin gereksinimlerine vererek kaliteden asla taviz vermemek.

 



Telif Hakkı © 2010 Yaylam Catering. Tüm Hakları Saklıdır.